Calendari d'Events

31a Festa de la Bicicleta

iconfinder calendar 115762Diumenge, 24. Setembre 2023, 11:00
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

La festa, en què les bicicletes prenen els carrers de la ciutat a partir de les 11 del matí, s'iniciarà i finalitzarà al Pati. Es tracta d’un dels esdeveniments esportius de caràcter popular i familiar més multitudinaris.
La Festa de la Bicicleta es celebra un cop més emmarcada dins la Setmana de la Europea de la Mobilitat. La mobilitat sostenible és un dels eixos principals sobre els quals es treballa, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l’espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada.
L'organització espera mantenir el nombre d'inscrits dels últims anys, amb xifres properes al mig miler de ciclistes. L’activitat, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports i el Consell Esportiu de l'Alt Camp, compta amb la implicació de les diferents escoles i instituts de la ciutat, així com també de les associacions ciclistes. Secció Ciclista CB Valls, Club Ciclista Xavi Tondo i BTT Valls i Alt Camp participen activament en la organització d'aquesta bicicletada.
> Més informació