Calendari d'Events

Valls Història Viva

iconfinder calendar 115762De Dissabte, 11. Novembre 2023
A Diumenge, 12. Novembre 2023
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

El «Valls Història Viva» impulsat pel Centre Cívic de Valls, torna amb una segona edició que consolida aquest projecte participatiu de recreació històrica. El projecte fixa el focus en el període de la Guerra Civil espanyola sobre la població, destacant d’una manera molt especial el paper de les dones en el conflicte.

El projecte, que es representarà els dies 11 i 12 de novembre, s'ha plantejat en format de ruta on els visitants aniran acompanyats en tot moment d'un/a guia que els introduirà en els contextos històrics de cadascuna de les escenes, algunes de més conegudes, però d'altres més desconegudes pel públic general, i que han requerit de recerca documental per reproduir amb el màxim de detall allò que va succeir, fins i tot, amb els noms dels personatges que van protagonitzar aquell moment històric.

Les entrades per accedir a alguna de les representacions de Valls Història Viva es poden adquirir a través del portal web de l’Ajuntament, mitjançant la plataforma codetickets. El preu de l’entrada és de 3 euros i concretarà el dia i l’hora per accedir a la ruta. Els menors de 5 anys (de 0 a 4 anys) tindran accés gratuït, però també hauran de treure l'entrada (per a previsió de grups).

> Més informació