Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment. Cuina Rebel neix a Valls amb l'objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!!!
Horari: De 18 a 21 hores.
Dates:
> Dimecres 31 de gener: Cuina del calçot, a càrrec de Pere Vidal.
> Dimecres 28 de febrer: Menú senzill i ràpid, a càrrec de Mari Santiago.
> Dimecres 13 de març: Elaboració de proteïna vegetal (seitan i tofú) amb guarnicions de temporada, a càrrec de Marjorie Machado i Alicia Casanovas, del projecte “Cerdas y Diamantes”.
Observacions: Portar davantal, pots o carmanyoles, ganivet i fusta per tallar. Hi ha l'opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.
Organitzadors: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA – Can Pipirimosca.
Preu: Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).
Cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aula de cuina de Vallsgenera
Carretera del Pla, 37
Valls