Calendari d'Events

Festa Major de Sant Joan

iconfinder calendar 115762Divendres, 21. Juny 2024
iconfinder calendar 115762
iconfinder calendar 115762

El xumet de l’Ós

17.45 h

Pl. Blat

Els infants que han deixat de fer servir xumet l’entregaran a un dels elements del seguici més bestials. Un obsequi endolcirà el moment.

Organitza: UAF

Concert amb Xiula

19 h

Pati

El grup Xiula és un dels referents de música pop per a infants. La seva música amb contingut educatiu explícit, que busca posar llum a les grans temàtiques vitals amb sentit crític, amor i humor, s’ha convertit en un imprescindible en les llistes de reproducció de moltes famílies. En aquesta ocasió, les veus de prop de 100 cantaires de les nostres comarques, a proposta de la coral infantil Cors Alegres, se sumaran a les de Xiula per interpretar alguns dels èxits del seu repertori.

Exposició “Paquita Bonifàs Aubareda. Patrimoni humà”

19 h

Sala Sant Roc

Repàs als esdeveniments vitals més importants de la vida de l’artista Paquita Bonifàs Aubareda (1906-2000), i recuperació de la memòria d’aquesta pintora vallenca a través d’una selecció de la seva producció artística.

Organitza: Institut d’Estudis Vallencs

Col·labora: Museu de Valls

Concert de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard

20 h

Pl. Oli

Trobada anual amb el talent musical local emergent que pren forma a través del centre educatiu i artístic.

Correfoc infantil

21 h

Des del Pati

Els petits diables escamparan el seu foc pel centre històric. Amb el drac petit, el Ball de Diables petit de Valls i les colles convidades Infernals de Cubelles, Drac de Sant Roc de Tarragona i Vibrieta de Tarragona.

Itinerari: Bosch, Sant Antoni, Sant Sebastià, Santa Úrsula, pl. Escudelles, Santa Margarida, Carme, Carnisseria, Major i pl. Blat.

Assajos generals

22 h

Locals socials de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Concert amb Greska i DJ París

23 h

Pl. Oli