Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment.
Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!
> Dimecres 27 d’abril: Fermentats, a càrrec de Jonathan Llort.
> Dimecres 25 de maig: Cuina d’improvisació, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant “QuintaForca” de Nulles. Cada participant porta 1 ingredient de proximitat, ecològic i de temporada.
> Dimecres 15 de juny: Coques de Sant Joan, a càrrec de Pere Vidal. Cal portar ingredients de decoració.
Observacions: Portar davantal, pots o carmanyoles, ganivet i fusta per tallar. Hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.
Preu: Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es). Cal inscripció prèvia.