La tardor és temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada, perquè cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.
Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania per a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Acompanya’ns i sigues part de la cuina rebel!
Dates:
> Dimecres 21 de setembre: Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
> Dimecres 26 d’octubre: Panellets*, a càrrec de Pere Vidal.
> Dimecres 30 de novembre: Cuina del Marroc, a càrrec de Naima Bouazzah.
> Dimecres 14 de desembre: Tortell de Reis*, a càrrec de Pere Vidal.
* Cal portar ingredients de decoració.
Observacions: Portar davantal, pots o carmanyoles, ganivet i fusta per tallar. Hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb
els plats cuinats durant el taller.
Organitzadors: Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA – Can Pipirimosca.
Preu: Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).
Cal inscripció prèvia al Centre Cívic.
Aula de cuina de Vallsgenera
Carretera del Pla, 37
Valls