La mostra gastronòmica dedicada a les faves arrenca el 20 de març i s’allargarà fins al 9 d’abril. Durant aquestes tres setmanes, 13 restaurants incorporaran a les seves cartes un plat diferent amb faves en una mostra que posarà en relleu la gran varietat de receptes de la cuina que giren al voltant de les faves, des de propostes més tradicionals fins a atrevides i noves aportacions gastronòmiques.
Així, als restaurants de Valls es podran provar el saltat de faves i calamarsets (Ca l’Àngel), remenat de favetes, calçots i torreznos (Ca la Ninona), favetes saltejades amb pernil (Cítric), favatada mar i muntanya (el Trispolet), faves a la catalana (Julià Mallol), faves de la padrina (KdValls), faves amb bacallà (La Licorera), coca de faves a la cervesa artesana, calçots i sardina fumada (La Providència), favetes terra i mar (Luga), puré de faves amb carxofes, gambes i cruixent de menta (Masia del Pla), faves a la catalana (Nou Milán), pizza de faves amb virutes de pernil ibèric i ou (Planeta Kasteller), i faves amb cansalada «Joselito» i calamarcets (Portal 22).