Per a consumir local tenim a l’abast molts ingredients i aliments que es produeixen i/o s’elaboren en aquestes terres. Són els artesans alimentaris els que els produeixen, transformen i en fan aliments elaborats. Gràcies a ells, podem consumir-los reduint l'impacte en el transport i promovent una economia propera i sostenible.
En aquest cicle visitarem petits obradors i finques de l'Alt Camp i podrem recol·lectar plantes aromàtiques, medicinals i adventícies, veure on s'elabora mel, conèixer productors d’ous i pollastres. Tots productes locals, ecològics i de qualitat. També coneixerem les persones que hi ha al darrere, petits grans herois de l'alimentació sostenible pels quals val la pena apostar i amb qui podem fer un canvi cap a una alimentació més sana i que no destrueix el planeta.
> Visita a la finca de la Francisca Espinosa del projecte “Aromáticas del Gaià” (Montferri)
De la mà de Francisca i la seva llarga experiència en el coneixement de les plantes aromàtiques i medicinals descobrirem com identificar, cultivar, conservar i aprendrem les seves propietats i utilització per cuidar la nostra salut i el nostre entorn.
Destinataris: Obert a tothom.
Punt de trobada: aparcament de l’Hort del Carme per sortir amb cotxe particular cap al municipi.
Cal portar calçat còmode i aigua.
Organitzadors: Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA.
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia.