Cuina rebel per menuts (i no tan menuts) a càrrec de Giovana, Deneb i Nico. Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA.
Alimentar-nos és una de les coses que haurem de fer tota la vida. La salut comença pel que mengem, i també és important l’impacte que generem al planeta, ja que tant podem contaminar i desertitzar com contribuir a l’economia local i a la biodiversitat. Aprendre a cuinar d’una manera sana, sostenible, ecològica i saludable hauria de ser una assignatura a l’escola.
Aquest estiu fem una edició per als infants i no tant infants feta per la nova generació de Rebels.
Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals.
Destinataris: obert a tothom, especialment a nens i nenes. Els menors de 10 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta.
Observacions: Portar davantal, pots o carmanyoles, ganivet i fusta per tallar. Hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.
Preu: Taquilla inversa.
Cal inscripció prèvia.
Aula de cuina de Vallsgenera
Carretera del Pla, 37
Valls