Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los. Amb la introducció dels aliments preparats, precuinats o industrialitzats, i amb un estil de vida que ens deixa poc temps per dedicar a la cuina, les habilitats culinàries de la població han anat minvant alarmantment. Cuina Rebel neix a Valls amb l'objectiu de tornar a capacitar a la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals.
Dates:
> Dimecres 24 d’abril: Cuina vegana i sense gluten, a càrrec de Marina Lacasaña, Julia Estevez i Miguelón Moreno.
> Dimecres 15 de maig: Cuinem amb ametlles, a càrrec de Mercè Casabona i AranReguant de “Fruits del Gaià” i socis de la cooperativa “La Brostada” de Bràfim.
> Dimecres 19 de juny: Coques de Sant Joan, a càrrec de Pere Vidal.
Observacions:
Portar davantal, pots o carmanyoles, ganivet i fusta per tallar.
Hi ha l'opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller.
Organitzadors:
Cuina Rebel, Valls en transició, Increïble comestible-Valls, AdELA.
Preu:
Taquilla inversa (a càrrec dels formadors/es).
Cal inscripció prèvia.
Aula de cuina de Vallsgenera
Carretera del Pla, 37
Valls