Calendari d'Events

Col·loqui amb Valentina Berr

iconfinder calendar 115762Dijous, 17. Octubre 2024, 18:30
iconfinder calendar 115762

En el seu llibre "La respuesta a todo, lo que preguntarías a una tía trans", Valentina Berra posa en diàleg dos mons que semblaven condemnats a no entendre's: el de la desviació i el de la norma. A través de les preguntes (moltes vegades incòmodes i impertinents) que reben pers persones trans, el llibre et convida a entrar en una conversa en la qual podràs saciar la teva curiositat sobre les realitats trans LGTBI+. Però... molt de compte amb què li preguntes al llibre perquè, potser, el llibre t'ho acabarà preguntant a tu.

Valentina Berr és, a més d'autora d'aquest llibre, la creadora del projecte "Otros rastros" on escriu mensualment relats de ficció sobre la figura de l'exnòvia en l'univers sàfic. Premiada per l'Ajuntament de Ripollet, la seva ciutat natal, i guardonada als Premis T d'ATA  Sylvia Rivera per la seva tasca en defensa de la visibilització dels drets LGBT+.

A l'acabar l'activitat, l'autora signarà el teu exemplar, i també podràs comprar-lo allà mateix.

Org: regidoria d'Igualtat i Feminismes de l'Ajuntament de Valls amb la col·laboració d'Orgull Vallenc, l'entitat LGBTI de Valls.

 

Convent del Carme
Plaça del Carme, 5
Valls