El circ i la música tornen a omplir les nits del juliol al claustre de l’antic Convent del Carme

El circ i la música tornen a omplir les nits del juliol al claustre de l’antic Convent del Carme

> Funambulisme, acrobàcia malabars i l’espectacular suspensió capil·lar per al Juliol Circense amb les companyies Express, Martini i Manzani i Mumusic Circus

> Els concerts de l’En Viu portaran als Fenya Rai i el seu nou treball, «Una ronda més», els eclèctics A2 i Marc Parrot que repassarà els seus 30 anys de carrera

>Consulteu la programació

Circ i música es donen la mà de nou a les nits d’estiu del juliol a Valls. Del 9 al 18 de juliol l’entorn patrimonial del claustre de l’antic convent medieval del Carme de Valls serà l’escenari privilegiat dels espectacles, tots d’ells gratuïts i a les 22h. Primer arrencarà el veterà cicle Juliol Circense, amb les companyies Express, Martini i Manzani i Mumusic Circus, per donar pas després a l’En Viu amb uns concerts molt especials maridats amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona que tindran accent vallenc amb els Fenya Rai, d’estrena amb el seu darrer disc, «Una ronda més», i el grup A2 amb el seu repertori de pop, jazz i neo-soul, a més de Marc Parrot que també fa parada a Valls per repassar la seva trajectòria de 30 anys en solitari.

240619Juliol

JULIOL CIRCENSE

L’escenari del Carme obrirà primer amb la clàssica setmana de l’any que Valls dedica al circ. Els tres espectacles del Juliol Circense d’enguany, coprogramats amb la Cia. Passabarret, mostraran una àmplia varietat de tècniques del món del circ des del funambulisme i l'acrobàcia fins als malabars i l’espectacular suspensió capil·lar. 

 

Dimarts 9 de juliol

CIA. EXPRESS presenta: INKOGNITO

Dos detectius sense gaires dots de recerca faran participar al públic en els seus jocs camuflats amb els quals no sabràs si contenir l'alè o el riure. Música en directe, acrobàcia, malabars, suspensió capil·lar i coreografies per explicar una història de dos personatges amb ganes de jugar i anar d'un absurd a un altre.

 

Dimecres 10 de juliol
MARTINI I MANZANI presenten: MICE

Què passaria després d’una catàstrofe humanitària mundial? Diuen que, possiblement, només sobreviurien rates i ratolins. En aquesta aventura, dos passatgers descobreixen com crear un nou món, a través del teatre de carrer, el circ, el pallasso, i una estructura enorme i molt especial.

 

Dijous 11 de juliol
MUMUSIC CIRCUS presenta: FLOU PAPAGAYO

Les emocions i el deliri per compartir són l'impuls d'aquest curiós viatge on cadascun dels personatges aconsegueix convèncer a l'altre d'allò que ni ell mateix sap. Verticals, funambulisme, suspensió capil·lar, patins..., són les eines amb les quals els personatges emprendran un viatge que et captivarà.

 

EN VIU

Els tres concerts de l’En Viu, amb l’ambient màgic i únic de les nits al claustre del Carme i els vins i/o caves que brinda la DO Tarragona per a tots els assistents, inclou un repertori de territori vallenc, amb els irreverents Fenya Rai i els eclèctics A2, a més de Marc Parrot que també serà a Valls per repassar la seva dilatada trajectòria dalt dels escenaris.

 

Dimarts 16 de juliol
FENYA RAI presenta nou disc UNA RONDA MÉS

És el grup vallenc més irreverent, canalla i fresc, que passa el cançoner popular pel seu propi taller de planxa i pintura, amb l’objectiu de reintroduir algunes cançons del nostre patrimoni a la memòria col·lectiva actual.

 

Dimecres 17 de juliol

MARC PARROT EN CONCERT

Un recorregut per la seva trajectòria de 30 anys en solitari a través de les cançons més celebrades i triades per l’ocasió.

 

Dijous 18 de juliol (Territori Vallenc)

A2 són: ANNA PÀMIES I ADRIÀ TORRES

Un repertori nodrit de diversos estils i períodes musicals des del pop i jazz fins al neo-soul que no us deixarà indiferent.

VALLS · 19 DE JUNY DE 2024