L’Ajuntament de Valls s'uneix amb Telpark per fomentar el comerç local

L’Ajuntament de Valls s'uneix amb Telpark per fomentar el comerç local

>Les persones usuàries dels aparcaments de Sant Francesc i El Pati podran estacionar el seu cotxe durant 12 hores per 1,99 euros o 1,49 euros respectivament fins el 30 de setembre.

Amb l'objectiu de continuar impulsant i donant suport a l'hostaleria i el comerç, l'Ajuntament de Valls unirà forces amb l'empresa Telpark per facilitar l'estacionament als aparcaments de Sant Francesc i El Pati mitjançant el seu abonament “Multipass”.

L'objectiu és facilitar a la ciutadania l'estacionament al centre de la ciutat fins el 30 de setembre amb una tarifa especial per tal de promocionar el comerçEs pretén així facilitar al màxim tant als residents com als visitants l'accés a la zona comercial de Valls i contribuir a la reducció de la contaminació causada per la cerca d'aparcament. D’aquesta manera, les persones usuàries d'aquests aparcaments podran estacionar el seu cotxe durant 12 hores per 1,99 euros a l'aparcament de Sant Francesc i per 1,49 euros a El Pati, sense franges horàries ni restricció de dies. 

El producte Multipass es podrà adquirir a través de l'aplicació Telpark en tres modalitats: 5, 10 o 20 passis amb un preu tancat. Serà necessari introduir el número de matrícula per activar el mecanisme d'accés i sortida automàtica mitjançant lectura digital, la qual cosa permet agilitzar el procés eliminant passos com la recollida del tiquet i el pagament del cost a la sortida. A més, els usuaris tindran flexibilitat per modificar la matrícula del vehicle associat al seu passi Multipass.

 

240912rebaixes1240912rebaixes2 

Coneix Telpark

Amb prop de 333.000 places distribuïdes entre Espanya, Portugal, Andorra i Turquia, Telpark ofereix solucions de mobilitat que milloren la qualitat de vida dels ciutadans, fomenten l'economia local i ajuden a reduir l'impacte en el medi ambient. Amb una trajectòria de més de 50 anys en el sector i presència en prop de 150 ciutats, Empark/Dornier és el principal operador en gestió integral d'aparcaments (Off Street) i estacionament regulat en via pública (On Street) d'Espanya i Portugal. És una companyia participada pel fons d'inversió Macquarie.

La companyia, que opera sota la marca comercial Telpark, basa el seu model de creixement en una àmplia oferta de serveis orientada a construir la millor experiència integral al voltant de la mobilitat urbana, amb un fort compromís per la innovació tecnològica com a palanca clau per situar el ciutadà al centre de la seva proposta. 

Va ser pionera amb la creació el 2013 de la seva app mòbil per a la reserva i gestió d'aparcaments, Telpark, que actualment és la més usada i descarregada a la Península Ibèrica, amb més de 47 milions d'usuaris.

A més del lideratge de la seva app, la companyia està immersa en el desplegament de la seva xarxa de punts de recàrrega elèctrica, amb més de 800 punts a la Península Ibèrica integrats en la seva app, cosa que permet localitzar, carregar i pagar de manera senzilla.

 

VALLS · 12 DE SETEMBRE DE 2024