Aquest octubre s'inicia la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19

Aquest octubre s'inicia la campanya de vacunació contra la grip i la Covid-19

> El Centre Cultural Municipal serà el centre de vacunació central, però a més es mantenen altres punts a barris i zones de la ciutat

campanya vacunacio grip covid19

Aquesta setmana ha començat la campanya de vacunació de la grip i la Covid-19, inicialment a les dependències del Centre d’Assistència Primària Valls Urbà Ignasi Sarró. A més, a partir del dilluns dia 21, l’Ajuntament de Valls amb col·laboració amb el departament de Salut i el CAP, habilita el Centre Cultural Municipal com a punt de vacunació central.

Es pot sol·licitar cita per a la vacunació de la grip o de la Covid i també per a l’administració de les dues vacunes el mateix dia, opció aquesta última que les autoritats sanitàries recomanen especialment. La sol·licitud es pot efectuar a través de l’aplicació de la Meva Salut o bé adreçant-se al CAP Ignasi Sarró o trucant al 977 60 20 00.

A més del Centre Cultural, la campanya de vacunació es descentralitza com en anys anteriors a diferents zones i barris: Barri de les Comarques (14 de novembre), Barri de Sant Josep Obrer (local de la Unió Anelles de la Flama, 15 de novembre), Fontscaldes (27 de novembre), Habitatges de la Colla Vella (27 de novembre) i Biblioteca Carles Cardó (3 de desembre).

La vacunació contra la grip i la Covid-19, s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen aquestes infeccions i també a les que poden transmetre la grip i la Covid-19 a altres persones en situacions d’alt risc, com ara professionals de la salut.

Cal destacar la importància de la prevenció d’aquestes infeccions respiratòries, ja que, durant la tardor i l’hivern és quan més circulen aquests virus. En algunes persones, els virus responsables d’aquestes malalties poden arribar a produir complicacions greus. Vacunar-se, doncs, és vital per reduir la transmissió d’aquestes infeccions i per a prevenir-ne complicacions.

  

VALLS · 15 D’OCTUBRE DE 2024