Tres Tombs de Sant Antoni

Tres Tombs de Sant Antoni

  • Data: 15/01/2017
  • Hora: 11:30h
  • Lloc: Des de la rotonda del cemintiri

Descripció:

Més de 300 cavalleries, protagonistes d'un dels Tres Tombs de Sant Antoni més singulars i espectaculars de Catalunya, declarats Festa Tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Itinerari:

11.30 h. Des del carrer Francesc Gumà. Els Tres Tombs de Sant Antoni Abat. Festa Tradicional d’Interès Nacional.

En el decurs de l’acte, l’església de Sant Antoni estarà oberta i el toc manual de campanes anunciarà la ritual benedicció de cavalleries i de tots els animals domèstics que s’hi congreguin.

Primer Tomb

Francesc Gumà, Molls de l’estació, carretera del Pla, Font de la Manxa (recte per davant de l’antic banc de Valls), Jaume Huguet, Muralla del Castell, Muralla Sant Francesc, Muralla del Carme, Portal Nou.

Segon Tomb

Portal Nou, Muralla Sant Antoni, Cor de Maria, Abat Llort, carretera de Montblanc, Font de la Manxa (davant D4), Jaume Huguet, Muralla del Castell, Plaça Sant Francesc, Sant Antoni, Carnisseria, plaça Garrofes, Tomàs Caylà, Portal Nou.

Donades les seves dimensions importants, en aquest segon Tomb els carros grans segueixen per la Muralla, enlloc de pel carrer de Sant Antoni.

Tercer Tomb

Portal Nou, Muralla Sant Antoni, Cor de Maria, Abat Llort, carretera de Montblanc, Font de la Manxa (davant D4), Jaume Huguet, el Pati, la Cort, plaça del Blat, Major, Carnisseria, plaça Garrofes, Tomàs Caylà, Portal Nou.

Tornada als locals del Moll de l’Estació per Muralla i la carretera de Montblanc.