Juliol Circense

Juliol Circense

  • Dia: 11, 12 i 13/07/2017
  • Hora: 22 h
  • Lloc: Auditori del Mas Miquel

Descripció:

Enguany serà el circ l’encarregat d’obrir la programació cultural d’estiu, de l’11 al 13 de juliol, amb tres espectacles a l’auditori del Mas Miquel de la mà de les companyies Passabarret, el Capitán Maravilla i Hermanos Inconfundibles. Totes les representacions són a les 22h i gratuïtes.

La primera a pujar a l’escenari serà la companyia vallenca Passabarret amb el seu espectacle ‘Tandarica Circus’, dimarts 11 de juliol. Quatre pallassos bojos com un llum de ganxo faran riure el públic de valent llençant-se canonades a l’estómac, improvisant rutines aèries o jugant-se-la amb un llançador de ganivets amb miopia severa.

Des de Màlaga arribarà dimecres 12 de juliol El Capitán Maravilla i el seu espectacle ‘El sorprenent Dave Wonderthing’, que ens permetrà endinsar-nos en el món de la màgia i l’escapisme a través d’aquest peculiar artista de l’impossible i l’humor.

Tancarà el cicle de tres dies de circ, el dijous 13 de juliol, la companyia: Hermanos Infoncundibles amb ‘Qué raro... ¿verdad?, una nit on grans i petits s’ho passaran d’allò més bé presenciant com aquests dos actors interpreten Beethoven tot fent acrobàcies.