Sant Jordi - 21 d'abril

Sant Jordi - 21 d'abril

  • Dia: 21/04/2018
  • Tipus: Sant Jordi

Descripció:

9.30 h. Centre Cultural. Concert. Trobada de grups de teclats de les escoles municipals de música d’Alcover, Tarragona i Valls. Organitza: EMM Robert Gerhard.

9.30 i 10.15 h. Espai Ca Creus. Visites comentades a la Biblioteca Carles Cardó. El nou equipament al cor del Barri Antic continua el llegat de la primera biblioteca popular. Aquesta visita comentada permet descobrir-ne el seu funcionament i serveis. Places limitades. Reserva prèvia presencial, al telèfon 977 636 012 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

11.30 h. Des de l’Oficina de Turisme, la Cort 61. Abril Cultural. Ruta guiada: Històries i llegendes de Valls. Reserva: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977 612 530. Preu: 6 €.

11.45 h. Jardins de la Biblioteca Popular. Fotopoemes. Reinterpretació visual de poemes de Montserrat Abelló, l’any del centenari del seu naixement. Organitza: Associació Trèvol.

12 h. Jardins de la Biblioteca Popular. Acte d’entrega de premis del Concurs de relats breus de Sant Jordi. Els compassos musicals acompanyen una de les cites tradicionals del Sant Jordi vallenc, l’entrega dels guardons literaris juvenils, que aquest any s’intercalen amb la interpretació de diversos fragments dels dietaris de les primeres bibliotecàries de Valls. Coorganitzen: Llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, Escola Municipal de Música Robert Gerhard, JCA Cinemes Valls i VallsJove.

12, 17 i 18 h. Teatre Principal. Espectacle per a nadons. Aboon Teatre. L’arbre de la vida. Recomanat de 6 mesos a 3 anys. Preu: 7 € / 5 €, amb carnet Amics dels Teatres. Entrades: www.ticketea.com, telf 902 044 226 i taquilles Principal.

12 h. Vestíbul i cafè Teatre Principal. Darrera jornada per visitar l’exposició Adrià Gual, l’escenògraf de la modernitat.

13 h. Local de la Colla Joves Xiquets de Valls. Entrega de premis del II Concurs Literari Colla Joves Xiquets de Valls.

De 18 a 21 h. El Pati. Mostra d'entitats juvenils i del lleure de Valls. Coorganitzen: Coordinadora de Joves de Valls i VallsJove.

19.30 h. Sala d’actes Centre de Lectura. Presentació del llibre Rosa Sabater: Sonata inacabada, de Miquel Jorba. Organitza: Centre de Lectura.

A càrrec de: Roman Galimany, president de l’Associació Amics de la Música / JJMM i vicepresident del Centre de Lectura de Valls; Rosa Oliveras, filla de Rosa Sabater; Gonçal Comellas, violinista; Marc Ayala, regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls; Anton Cardó, pianista, i Miquel Jorba, autor.

19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h. Des de la plaça Portal Nou. Espectacle familiar. Llegendes i contalles de Valls. Ruta dramatitzada pel centre històric de Valls per conèixer algunes de les llegendes i contalles més arrelades. Preu: 5 €. Informació i reserves fins al 18 d’abril a la secretaria de l’IEV de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, al telèfon 977600660 o per mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Coorganitzen: IEV i GTP.