XII Memorial Francesc Cabré d'Arqueologia

XII Memorial Francesc Cabré d'Arqueologia

  • Dia: 25/05/2018
  • Hora: 19:30h
  • Lloc: Sala d'actes de l'IEV

Descripció:

XII Memorial Francesc Cabré d'Arqueologia.

Organitzat per la Comissió d’Arqueologia de l’Institut d’Estudis Vallencs amb la col·laboració del Museu de Valls, arriba una nova edició d’aquest memorial que vol servir de recordatori a la figura d’en Sisco Cabré (Valls, 1933-2006) però sobretot de tots aquells que des de l’anonimat i el voluntariat desenvolupen una feina d’incalculable valor, facilitant el treball als investigadors i als estudiosos. A més a més, aquest memorial representa una cita anual per a difondre temàtiques relacionades amb l’arqueologia i amb l’antiguitat.

Enguany el memorial es dedica al jaciment de Rabassats, situat a Nulles i que ha estat recentment excavat i museïtzat. Dos dels responsables de l‘excavació, els arqueòlegs Joan Canela Gràcia i M. Carme Belarte Franco, presentaran el jaciment i la seva importància en el mapa dels assentaments ibers a la zona del Camp.

La proximitat amb el jaciment permet completar la informació teòrica amb una visita que tindrà lloc el dia següent, el dissabte 26 al matí. El punt de trobada serà l’estació d’autobusos de Valls, a les 9.15h. Les persones interessades es poden inscriure al telèfon 977600660 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.