Festa Major de Sant Joan 2018 - 18 de juny

Festa Major de Sant Joan 2018 - 18 de juny

  • Dia: 18/06/2018
  • Tipus: Festa Major de Sant Joan 2018

Descripció:

18 h. Davant casa Bonifàs, carrer de la Cort 36. Presentació de la joguina de goma del drac i actuació del pallasso Albert Vinyes amb l’espectacle "Petit o Gran". L’enguany centenària Casa Bonifàs estrena aquesta nova figura de la col·lecció de joguines de goma del seguici cerimonial vallenc. Es suma a la mulassa, el gegantó Lladrefaves, la gegantona, el gegant de la porra, la geganta, els pilars de les dues colles dels Xiquets de Valls i el bou.
Organitza: Casa Bonifàs.

19 h. Capella de Roser, carrer de la Cort 24. Inauguració de l’exposició d’aquarel·les «El Seguici Cerimonial i els Xiquets de Valls», de Josep M. Sánchez Maza, oberta fins al 25 de juny. Amb un fill arrelat a Valls, el pintor ha plasmat els nostres elements festius en una trentena de quadres en què fixa el seguici vallenc, creant una singular simbiosi entre un realisme volgut i l'aquarel·la, tècnica associada generalment a traçats menys exactes que l'artista substitueix per pinzellades fines i delicades.
En acabar, per celebrar la Festa Major, se servirà una copa de vi gentilesa del Consell Regulador de la D.O. Tarragona, amb seu a Valls.

19.45 h. Capella de la Mare de Déu dels Dolors, església de Sant Joan. Acte de lliurament de diplomes als primers padrins de l’orgue de Valls. Avui acollim l’acte d’entrega i reconeixement als primers mecenes del nou instrument, que la ciutat de Valls s’ha proposat recuperar per les Festes Decennals del 2021. L’orgue de Valls ja compta, a data d’avui, amb més de 100 tubs apadrinats, fruit de l’esforç d’entitats, empreses i particulars, que sumen complicitats per fer realitat el projecte.
Organitza: Comissió ciutadana de l’orgue.

> Descarrega tot el programa d'actes (pdf)

> Visualitza el programa d'actes (issuu)