Xerrada sobre l'adaptació escolar

Xerrada sobre l'adaptació escolar

  • Dia: 28/09/2018
  • Hora: De 17.30 a 19h
  • Lloc: Sala d'actes de Casa Caritat

Descripció:

A la trobada d'aquest setembre parlarem i compartirem experiències de l'adaptació escolar que hem iniciat moltes famílies fa uns dies. Com va? Com ens sentim amb l'inici d'aquesta nova etapa?

Tindrem amb nosaltres a l'Anna Barrios, mestra, educadora i mare de dia. Parlarem amb ella de com facilitar el procés d'adaptació a l'escola, com és la separació entre l'adult i infant, l'actitud de l'adult en aquest procés, com ho viuen els infants i com responen i què podem fer per previndre situacions emocionalment fortes, tant pels adults com pels infants.

L'Anna també ens parlarà del seu projecte de Mare de Dia, la llar de criança Les Moreres: què és una llar de criança, com són els espais de joc familiar i perquè serveixen.

És important que ompliu el formulari d'inscripció (https://goo.gl/EUgmrv) per poder fer una previsió de les famílies que serem.

L'activitat és gratuïta per als socis. Per als no socis, hi haurà una caixa d'aportació conscient perquè, en acabar la trobada, hi pogueu fer l'aportació que creieu convenient. Us hi esperem!

Organitza: Espai familiar El Niu.