Gala especial per presentar la temporada 2019 dels Teatres de Valls

Gala especial per presentar la temporada 2019 dels Teatres de Valls

  • Dia: 27/11/2018
  • Hora: 19.30h
  • Lloc: Teatre Principal

Descripció:

El Teatre Principal acollirà una gala especial per presentar la temporada 2019 dels Teatres de Valls, que inclourà totes les propostes que es podran veure a partir del proper febrer tant al Teatre Principal com al Centre Cultural.

Amb un format de programa de ràdio, i presentat pels conductors de Ràdio Valls Hit 103, els assistents a l'acte podran tastar les diferents propostes escèniques de la propera cartellera amb entrevistes, vídeos, la presència d'alguns artistes i moltes més sorpreses; una bona manera de descobrir en primícia la nova programació vallenca. Durant l'acte, a més, es sortejaran diverses entrades i abonaments entre tots els assistents.

La gala de presentació és d'accés lliure i gratuït fins a exhaurir les localitats del Teatre Principal. Els abonaments de la nova temporada 2019 sortiran a la venda, com ja és habitual, dimecres 12 de desembre a les 12h dins la campanya específica de Nadal, amb la que es vol incentivar l'abonament teatral com a regal cultural per les festes nadalenques.