Festa Major de Sant Joan 2019 - 16 de juny

Festa Major de Sant Joan 2019 - 16 de juny

  • Dia: 16/06/2019
  • Tipus: Festa Major de Sant Joan 2019

Descripció:

10 h. Ca l’Alemany. C. Metges 14. Recuperem vida al Centre Històric. Visites guiades.

11.30 h, davant del Magatzem del Vermut, pl. Oli. Presentació de l'ampolla especial del Vermut Montseta amb una etiqueta dedicada a la mulassa, peça del bestiari vallenc que hi assistirà. Organitza: Vermut Montseta.

12 h. Pl. Oli. Assaig públic de la moixiganga. Organitza: UAF. Col·labora: Magatzem del Vermut.

12 h. Local Colla Vella dels Xiquets de Valls. Assaig especial de Sant Joan. Organitza: Colla Vella dels Xiquets de Valls.

12.30 h. Sala de ball Cooperativa. Vermut musical feminista amb dj’s locals. Organitza: La Marruixa.

17 a 21 h. El Pati. Mostra de cultures. Espai de participació ciutadana que agrupa diferents associacions culturals i col·lectius de diverses nacionalitats. Apropen a la ciutadania la realitat dels seus països d’origen, amb tastets gastronòmics, tallers, músiques, balls i sons, per promoure la interculturalitat, el coneixement i la relació de vallencs i vallenques de diferent procedència. Organitza: Regidoria de Benestar Social, en el marc del Pla de Ciutadania i Immigració i el Pla d’Inclusió i Cohesió Social.

17.30 h. Sala de ball Cooperativa. Jam session, cafè i copa. Vols tocar o cantar al mateix escenari que va actuar el mític Antonio Machín? Et brindem l’oportunitat de ser en un dels escenaris de les Decennals de mitjans de segle passat. Organitza: C.P. la Turba.

18 h. Centre Cultural. Valls canta. 29a Trobada de corals vallenques. La gran vetllada anual dedicada a la veu i al cant coral, àmpliament conreats a la nostra ciutat. Coorganitzen: Cor Audite, Associació SuiteCor, Coral Espinavessa, Coral Infantil Cors Alegres, Coral Terpsícore i Societat Coral Aroma Vallenca.

Descarregar programa de la Festa Major de Sant Joan 2019