Fira de Santa Úrsula - 24 d'octubre

Fira de Santa Úrsula - 24 d'octubre

  • Dia: 24/10/2019
  • Tipus: Fira de Santa Úrsula

Descripció:

Durant tota la jornada. Establiments diversos. 7è Concurs d’Aparadors Castellers.

17.30 h. Sala d’actes Biblioteca Carles Cardó, pl. Pilar Prim. Familiar. Jeep Gasulla: Contes de castanyera. Narracions per als més menuts amb perfum de castanya, moniato, panellets i una bruixa maldestra; cançons i llegendes de tardor amanides amb acords musicals. Organitza: Biblioteca Carles Cardó.

19.30 h. Sala d’actes Centre de Lectura, la Cort 44. Hausson – Brossa. Conferència espectacle de màgia del veterà i experimentat mag i il·lusionista, Hausson. Amb ell coneixerem la relació de l’obra del polifacètic artista Joan Brossa i la màgia. Tot celebrant l’Any Joan Brossa, amb motiu del centenari del seu naixement, amb ell penetrem en el món de l’inconegut per eixamplar els límits de l’expressió poètica. Ia artística. Organitza: Centre de Lectura.

20 h. Sala d’actes Institut d’Estudis Vallencs. Presentació de llibre “Lideratge i valors castellers. 8è Simposi Casteller”, a càrrec de Maria Cunillera, castellera durant més de 20 anys dels Nens del Vendrell, cap de colla el 2014 i actual presidenta de l’entitat. El núm. 30 de la col·lecció L’Aixecador de Cossetània Edicions ofereix reflexions sobre el lideratge dels caps de colla i la definició dels valors castellers, emeses per ponents procedents no sols de Catalunya sinó també d’altres territoris. Fa 50 anys vendrellencs i vallencs van rivalitzar en els primers folres del segle XX. És un bon moment per convidar una vendrellenca en aquesta Fira de Santa Úrsula.

20.30 h. JCA Cinemes. Òpera. “Don Pasquale”. En directe des de la Royal Opera House de Londres amb Bryn Terfel. Organitza: JCA Cinemes.