Nadal a Valls - 12 de desembre

Nadal a Valls - 12 de desembre

  • Dia: 12/12/2019
  • Tipus: Nadal. Enlloc com a Valls!

Descripció:

17 h. Sala d’actes Vallsgenera. Xerrada per la Marató sobre les malalties minoritàries, a càrrec d'Elena Ferré. Organitza: CB Valls Comissió Social.

17.30 h. Biblioteca Carles Cardó. Contes de Nadal, per Jeep Gasulla. Contacontes infantil sobre la màgia del Nadal, amb contes dels personatges del pessebre, cançons, participació i festa. Entrada lliure i gratuïta. Organitza: Biblioteca Carles Cardó.

18.30 h. La Tribu, pl. Sant Jordi, 5. Xerrada Creure en l’infant: acompanyant per l’autonomia, per Laia Cugat i Pilar Palacio. Com afavorim els pares i mares l’autonomia dels infants en cada moment vital? Reflexionarem sobre la mirada de l’adult i sobre l’entorn que proporcionem. Gratuït. Amb inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

20.30 h. Teatre Principal. Nits de Clàssics. Fascinació per l’art. Artem Trio (Natàlia Szmydt, violí; Violeta González Tomàs, violoncel; i Maria López Belarte, piano). Preus: 15 €, Carnet Amics dels Teatres i jubilats: 12 €. Aturats i menors de 18 anys: gratuït. Localitats a la venda a les taquilles del Teatre Principal o al web www.eventbrite.es. Organitza: Amics de la Música.