Nadal a Valls - 14 de desembre

Nadal a Valls - 14 de desembre

  • Dia: 14/12/2019
  • Tipus: Nadal. Enlloc com a Valls!

Descripció:

9 h. Portal Nou. Mercat del Tracte Equí. Organitza: Societat de Sant Antoni.

10 h a 21. El Pati. Mercat d’Art Jove. Espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori i una jornada carregada de propostes amb activitats al llarg de tot el dia a l’escenari amb diferents propostes musicals i artístiques, i que finalitzarà amb un karaoke obert a tothom. Organitza: VallsJove.

10 a 21 h. Plaça del Blat, el Pati i carrers de la Cort i Jaume Huguet. Mercat de Nadal i Fira de capons, aviram i motius nadalencs/ FICAP 2019. Quan l'aviram porta els seus sons al barri antic, la vida del segle XXI es contagia de l'esperit de generacions passades de vallenques i vallencs, en l'única Fira de Sant Tomàs que perviu al Camp de Tarragona. Organitza: Cambra de Comerç i Indústria.

10 a 21h. Carrer de la Cort, davant la Capella del Roser. Estand del Parc de Nadal amb Cel Rogent i recollida dels darrers materials reutilitzables per al Parc, dedicat aquest any al món del cinema.

11 a 14 h. Vestíbul Ajuntament. Arribada del carter dels Reis d’Orient, que recull les cartes dels xiquets i xiquetes de la ciutat per fer-les arribar a Ses Majestats. Organitza: Associació per la Cavalcada de Reis.

17 h. Església de Sant Joan. Descobrim Valls. Visita guiada Bèsties i animals a l’Església de Sant Joan, per Àngel Gasol. Espai patrimonial en el qual les pintures i escultures que s’hi atresoren es troben acompanyades de bèsties i dels animals més sorprenents. Preu: 1 €. Inscripció prèvia al Centre Cívic a partir del 9 de desembre (dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 17 a 19 h). Organitza: Centre Cívic. Col·laboren: Oficina Municipal d’Informació Turística i Parròquia de Sant Joan.

17.30 a 20 h. Vestíbul Ajuntament. Recollida de cartes pel carter dels Reis d’Orient.

18 h. Teatre Principal. Gala Pallassos sense fronteres. Espectacle benèfic. Estampes que ens mostren un humor universal i que permeten a l’entitats Pallassos sense fronteres viatjar en les seves missions gràcies al suport del públic. Preus: 8 €, Carnet Amics dels Teatres 6 €. Localitats a la venda a les taquilles del Teatre Principal o al web www.eventbrite.es. Coorganitzen: La Circoteca i Pallassos sense fronteres.

18.30 h. Església de Sant Joan. Descobrim Valls. Visita guiada ‘Bèsties i animals a l’Església de Sant Joan’, per Àngel Gasol.

21 h. Centre Cultural. 14a Nit de Castells. Coorganitzen: Revista Castells, Ajuntament de Valls i TAC 12.

21 h. Sala Kursaal. Sopar de La Marató. Sopar solidari obert a tothom. En finalitzar, sorteig de regals gentilesa dels comerços i establiments de Valls i rodalia. Inscripció prèvia. Organitza: CB Valls Comissió Social.