Cultura

Acte fi de curs de l'Escola de Dansa Agagi

  • Data: 29/06/2019
  • Hora: 18 hores
  • Lloc: Centre Cultural

Descripció:

Dansa. Acte fi de curs de l'Escola de Dansa Agagi.

Preu: 12 €.

Organitza: Escola de Dansa Adagi.

 

 

 

 

Festival de fi de curs Endantza

  • Data: 30/06/2019
  • Hora: 18 hores
  • Lloc: Centre Cultural

Descripció:

Dansa. Festival de fi de curs Endantza.

Preu: 6 €.

Organitza: Infinity Dansa.

 

 

 

 

 

Inauguració de l'exposició 9ª Biennal d'Arquitectura Alejandro de la Sota

  • Data: 03/03/2016
  • Hora: 19:30
  • Lloc: Pati de Sant Roc-IEV
  • Tipus d'acte: Inauguració

Descripció:
Inauguració de l'exposició 9ª Biennal d'Arquitectura Alejandro de la Sota. Fins al 27 de març. Organitza: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Demarcació de Tarragona.

Sopar-tertúlia de Vallspiula amb la xef Carme Ruscalleda

  • Data: 13/06/2019
  • Hora: 20:30 hores
  • Lloc: Restaurant Portal 22

Descripció:

Sopar-tertúlia de Vallspiula amb la xef Carme Ruscalleda.

Quan encara no fa 7 mesos que la multiestrellada xef catalana va tancar el restaurant Sant Pau a Sant Pol de Mar per engegar un nou projecte, el laboratori d’idees Cuina Estudi, i just uns dies abans que reculli el Premi Nacional de Cultura que otorga el CONCA, s’asseurà a la taula de l’últim sopar-tertúlia d’aquesta temporada.

Carme Ruscalleda que ha regentat durant 30 anys el restaurant Sant Pau, juntament amb en Toni Balam, ha aconseguit amb ell les tres estrelles Michelin el 2005, ser nomenada Premio Nacional de Gastronomía 1998 o Cocinero de Oro 2000 entre moltes altres distincions i premis professionals, socials i artístics, va tancar les portes el passat mes d’octubre.

El Sant Pau de Sant Pol, juntament amb el Sant Pau de Tòquio i el Moments de Barcelona, que codirigeix amb els seu fill en Raül Balam, són abanderats d’una cuina d’inspiració lliure basada en la cultura culinària catalana, on els productes de temporada i de proximitat són el punt de partida per a la recerca i la innovació i des d’ells defensa que “la cuina no pot espatllar el producte, que tots els productes mereixen la mateixa consideració i també que la cuina no pot ser només tècnica, també ha d’emocionar.”

Prenent el receptari tradicional català, variat i sofisticat com a punt de referència la cuinera ha creat propostes renovades amb els seu propi segell. Ruscalleda ha repensat receptes tradicionals com la sopa de pa, els peixos amb suc o els escabetxos de peix i ha reinterpretat amb mirada avantguardista plats tan nostrats com els canelons.

Com és habitual la trobada  està oberta a tothom i les persones que hi vulguin participar poden sol·licitar-ho per correu electrònic enviant un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les places són limitades fins a un màxim de 20 persones i el preu del sopar és de 27 euros.

Podreu trobar més informació sobre els sopars-tertúlia al web de l’associació: www.vallspiula.wordpress.com.