De la biblioteca a l’hort

De la biblioteca a l’hort

  • Dia: 06/05/2019
  • Horari: De 16 a 19 h
  • Lloc: Punt de trobada Centre Cívic

Descripció:

De la biblioteca a l’hort.

Visitarem i coneixerem productors/es locals i productes de proximitat. Connectem la paraula, l’entorn i els fruits que ens dóna la terra. Si no hi podem arribar a peu, no és local. Poseu-vos bon calçat i apropem-nos al que passa a prop de casa.

Dissabte 6 d’abril, d’11 a 12 h. Inauguració del cicle amb lectura de textos i mostra de llibres inspiradors per un estil de vida més respectuós amb el medi ambient (convidem els assistents a portar llibres i textos de casa). Punt de trobada: Centre Cívic per anar a l’Hort Comunitari dels 4 Cantons (HC4C).

  • Dilluns 6 de maig, de 16 a 19 h. Caminada i visita a les instal·lacions de “La Barraqueta Agroecològica” (Vilallonga del Camp). Punt de trobada: Centre Cívic per sortir amb cotxe particular o autobús cap al poble de Vilallonga de Camp i d’allà fer una caminada d’uns 30’ fins a les instal·lacions.

Dissabte 11 de maig, de 10 a 13 h. Caminada, visita i recol·lecció a l’Associació “ADeLA - Can Pipirimosca”. Punt de trobada: Centre Cívic (caminada d’uns 45’).

Dissabte 25 de maig, de 10 a 13 h. Caminada i visita a les instal·lacions de “iunrave” (Valls). Punt de trobada: Centre Cívic (caminada d’uns 45’).

Dissabte 1 de juny, de 10 a 13 h. Caminada, visita i tast de vins al Celler Dasca Vives (Valls). Punt de trobada: Centre Cívic (caminada d’uns 45’).

Dissabte 8 de juny, de 10 a 12 h. Taller de tenyir teixits amb tints naturals per Mònica Fontanilles. Punt de trobada: Centre Cívic per anar a l’Hort Comunitari dels 4 Cantons (HC4C) (cal portar pots de vidre grossos amb tapa i restes de pells de ceba i camamilla).

Cal inscripció prèvia.

Per a les caminades cal portar calçat còmode i aigua.

Formador: Valls en Transició, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca. Entre 4 i 20 alumnes. Gratuït.