- Dia: 27/11/2019
- Hora: De 18 a 21 h
- Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera
Descripció:
Cuina Rebel.
Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.
Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!
- Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
- Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez.
- Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
- Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles.
- Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.
Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller).
Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup.
Preu: Taquilla inversa.