- Dia: 25/11/2017
- Tipus: IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls
- Hora: 10:00 h
- Lloc: Camp
Arrencada del primer calçot de la temporada.
En un camp d'un productor de la IGP Calçot de Valls, a pocs Km del centre de la ciutat. Acte reservat a mitjans de comunicació.
- Hora: 11:00 h
- Lloc: Sala de Plens Ajuntament de Valls
Nomenament Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls.
Joan Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, serà nomenat Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls.
- Hora: A partir de les 11:30 h
- Lloc: El Pati
Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona.
12 establiments i restaurants de Valls i l'Alt Camp presenten tastets i racions elaborats amb calçot de Valls. (a 2 euros per tast o ració).
5 cellers de la DO Tarragona presenten els seus vins per combinar amb tastets i racions. (a 1 euro la consumició i copa opcional a 1 euro).
- Hora: 12:00 h
- Lloc: El Pati
Showcooking amb 4 xefs.
Noves creacions culinàries amb maridatge amb vins de la DO Tarragona.
- Hora: 15:30 h
- Lloc: El Pati
Tancament del Mercat de Tastets.
Fi de la IV Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls.