Votació dels pressupostos participatius

Votació dels pressupostos participatius

Des del divendres dia 16 de juny i fins el dijous dia 22, els vallencs i vallenques podran votar entre les 7 propostes que opten als pressupostos participatius 2017, els primers que celebra la ciutat. La votació, impulsada per la regidoria de Participació Ciutadana i Igualtat, està oberta a les persones majors de 16 anys que faci com a mínim quatre mesos que estan empadronades a Valls.

Els participants a la votació poden marcar fins a un màxim de 3 propostes. Per votar, caldrà utilitzar les butlletes que es faran arribar a tots els habitatges de la ciutat i estaran també disponibles als diferents punts de votació. Les butlletes, a més d’explicar el mecanisme de votació, inclouen les 7 propostes sotmeses a votació. Per exercir el dret a vot, es necessari presentar el DNI o el NIE.

En total s’han habilitat 4 punts de votació permanents del 16 al 22 de juny: l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19:30 hores); la Biblioteca Carles Cardó (de dilluns a divendres de 9:30 a 20 hores i dissabtes de 9:30 a 13 hores); Vallsgenera (de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i divendres de 8 a 19 hores); i el Centre Esportiu Municipal del Fornàs (de dilluns a divendres de 6:30 a 22 hores, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores). D’aquesta manera, a més de distribuir els punts de votació per diferents zones de la ciutat, s’ofereix també una àmplia possibilitat d’horaris amb l’objectiu de facilitar la participació.

A més, s’habilitarà un punt de votació extraordinari a la zona del Pati, en concret a la plaça de davant de l’edifici de l’Antic Hospital de Sant Roc, tot aprofitant les diferents celebracions al carrer que viu la ciutat aquests dies. Els ciutadans podran votar en aquest punt els matins del dissabte dia 17 i del diumenge dia 18, en concret de 10 a 14h.