Pressupostos Participatius - “Vine i fes la teva proposta”

Pressupostos Participatius - “Vine i fes la teva proposta”

  • Data: 25/07/2017
  • Hora: 20 h
  • Lloc: Centre Cívic / Local Barri Colla Vella

Descripció:

Amb el lema “Vine i fes la teva proposta”, aquest mes de juliol s’obre el procés de pressupostos participatius per al 2019. El procés arrenca amb importants novetats, entre elles l’augment de la dotació econòmica fins als 200.000 euros -un 43% més que aquest 2018-, com també l’ampliació de les sessions informatives prèvies aquest mes de juliol a diferents barris de la ciutat per estimular la participació ciutadana.

Es vol que aquestes sessions informatives obertes i descentralitzades per barris serveixin per detallar totes les etapes del procés de pressupostos participatius que ara s’obre i alhora facilitar que els veïns puguin presentar-hi també les seves propostes de projectes. Així, s’han programat trobades veïnals en 7 punts de la ciutat, distribuïts geogràficament per proximitat als diferents barris de Valls. Calendari de reunions informatives:

- Casa Caritat: 19 de juliol, 20h

- Local Social de Fontscaldes: 19 de juliol, 20h

- Local Social Barri de les Comarques: 23 de juliol, 20h

- Centre Cívic Pisos de Clols: 23 de juliol, 20h

- Centre Cívic de Valls (C/ Sant Pere, 2): 25 de juliol, 20h

- Local Barri Colla Vella: 25 de juliol, 20h

- Sala de Formació del pavelló del Fornàs: 30 de juliol, 20h

Cal destacar que es podran fer les propostes de projectes a les mateixes sessions informatives als barris. En aquest sentit, s’ha dissenyat una dinàmica participativa per tal que entre els assistents a cadascuna de les reunions es puguin presentar fins a un total de 5 propostes col·lectives, de tal manera que es vol incentivar així la participació i el treball conjunt dels veïns de cada zona a l’hora de seleccionar projectes.