Acció cívica

Cuina Rebel

  • Dia: 30/10/2019
  • Hora: De 18 a 21 h
  • Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.

Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!

  • Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
  • Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez.
  • Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
  • Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles.
  • Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).

Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller).

Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup.

Preu: Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuina Rebel

  • Dia: 27/11/2019
  • Hora: De 18 a 21 h
  • Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.

Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!

  • Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
  • Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez.
  • Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
  • Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles.
  • Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).

Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller).

Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup.

Preu: Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuina Rebel

  • Dia: 20/12/2019
  • Hora: De 18 a 21 h
  • Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera

Descripció:

Cuina Rebel.

Ja arriba la tardor. És temps de fer conserves de les collites abundants de l’estiu i fer receptes utilitzant productes de temporada. Cuinar els aliments és igual d’important que produir-los.

Cuina Rebel neix a Valls amb l’objectiu de tornar a capacitar la ciutadania a cuinar els seus propis aliments de manera sostenible utilitzant recursos locals. Agafeu el davantal i sortiu del costat fosc per ser part de la Cuina Rebel!

  • Dimecres 25 de setembre, de 18 a 21 h - Conserves de fruites i verdures de temporada, a càrrec de Pere Vidal.
  • Dimecres 16 d’octubre, de 18 a 21 h - Cuina d’Uruguai, a càrrec de Melissa Beltran Núñez.
  • Dimecres 30 d’octubre, de 18 a 21 h - Panellets, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).
  • Dimecres 27 de novembre, de 18 a 21 h - Sopes del món, a càrrec de Xavier Fabra, cuiner del Restaurant Quinta Forca de Nulles.
  • Divendres 20 de desembre, de 18 a 21 h - Tortell de Reis, a càrrec de Pere Vidal (cal portar ingredients de decoració).

Formador/a: Cuina Rebel, Valls en Transició, Increïble comestible-Valls, Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca.

Observacions: Cal portar pots o carmanyoles i davantal (hi ha l’opció de quedar-se al sopar de germanor amb els plats cuinats durant el taller).

Places: Entre 4 i 20 alumnes per grup.

Preu: Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aula de Cuina - La cuina tradicional

  • Dia: 11/10/2019
  • Hora: De 18 a 20:30 h
  • Lloc: Aula de cuina de Vallsgenera

Descripció:

Aula de Cuina - La cuina tradicional.

Recordeu com cuinaven les nostres àvies? Si esteu interessats/des en recuperar receptes d’abans, cuinades sense pressa, amb tota la tradició de la nostra cuina, les nostres arrels i els nostres productes, ho farem realitat en aquesta classe. Ho faran conjuntament, pare i filla. Amb l’experiència del gran cuiner Anton Gurí, i les pinzellades nutritives de la Yolanda, ens endinsarem en el passat amb tota la informació del present, per gaudir ara i en un futur. Formadora: Yolanda Gurí.

Places: Entre 6 i 15 alumnes.

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.